zomervakantie

De zomervakantie is in aantocht. Ook onze trainers nemen even een rust periode om de batterij weer helemaal op te laden om na de vakantie vol energie en plezier met nieuwe oefeningen en traingsvormen het beste uit jullie atleten te halen. In de weken 31 t/m 34 (oftewel van 31 juli t/m 27 augustus) is er geen atletiektraining. Daarna zien we jullie graag allemaal weer terug. Na de vakantie geldt er een nieuwe indelingen van trainingsgroepen en trainers. Klik hier of op de banner. Voor alle informatie klik op 'lees meer'.

Vervelen is niet nodig want er is genoeg te doen en te zien. De jaarlijkse Isalavond is op donderdag 13 juli en de prutloop op donderdag 31 augustus. De Nederlandse atletiek top komt samen op 14 t/m 16 juli op het NK Atletiek 2017. Máár de sportzomer is langer want van 4 tot 13 augustus is het WK Atletiek 2017 in London, een echte 'must see'.

Mocht je in de vakantie extra tijd over hebben, kijk eens op www.dafnelikes.com en ga aan de slag in de keuken met heerlijke gezonde gerechten.

Waar neem jij je 'loopmaatjes' mee naar toe?
Daarnaast zijn we natuurlijk reuze benieuwd waar jullie je loopschoenen mee naar toe nemen. Maak je een loopronde over het strand van Scheveningen of door de bergen in Italië óf ga je toch voor een 'city trip' en loop je dwars door de straten van Madrid? We ontvangen jullie foto's en loopverhalen graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot slot wenst het bestuur van AV Isala'96 al haar leden, vrijwilligers en trouwe fans een hele fijne zomervakantie toe! We hopen jullie na de zomervakantie vol nieuwe energie weer op de atletiekbaan te zien. Én natuurlijk zien we jullie graag bij de Isalavond en de Prutloop :-)

wartsila lang
sponsor BJG
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo