isalavond 2018

Donderdag 12 juli is het weer zover: De ISALAVOND 2018! Een sportieve  en bovenal gezellige avond (vanaf 18:30 uur tot ca. 21:00 uur) met familie, vrienden en trainingsmaatjes! Maak je op voor een fanatieke avond, dus stel nu je beste team samen met vrienden, familie en trainingsmaatjes en geef je snel op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp (06-11384217). 

Opgeven doe je met een team met 4 personen. Je kunt je opgeven als familieteam samen met je ouders, broers/zussen, opa's en oma's of als vriendenteam samen met je vrienden en vriendinnen en trainingsmaatjes. Zorg dat je team voldoet aan de eisen, zoals: Goed humeurteam spiritslimme snelheid en gelooft in de Olympische gedachte

Stuur voor 10 juli een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje via sms of whatsapp (06-11384217) met daarin: Een flitsende teamnaam, namen van de 4 teamspelers en aangeven dat het om een familie of een vriendenteam gaat.

Groetjes de Isalavond commissie: Karin te Hove, Anita Kooiker, Arjan Visser en Gerrit Hansman

wartsila lang
sponsor BJG
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo