Trainer gezocht

AV Isala’96 Kampen zoekt looptrainer

Voor een van onze loopgroepen zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste trainer (M/V). De groep bestaat uit ca 50 recreatieve lopers in de leeftijd van 30-75 jaar. Er wordt getraind op de dinsdag – en donderdagavond van 19:00u tot 20:15u, in een ontspannen sfeer, waarbij presteren en gezelligheid beide van belang zijn. De dinsdagavondtraining is in het winterseizoen op de weg en in het zomerseizoen in het bos. De donderdagtraining is op de baan. Een nieuwe trainer kan in overleg afwijken van deze invulling. De leden doen individueel mee aan verschillende recreatieve- en wedstrijd- loopevenementen, variërend van 5 tot 42,1 km.

AV Isala’96 is een gezellige vereniging met ca 400 leden, verdeeld over verschillende loopgroepen en technische (jeugd)groepen. Wij hebben hiervoor een aantal enthousiaste trainers tot onze beschikking. Helaas is de trainer van bovengenoemde groep genoodzaakt te stoppen i.v.m. een hardnekkige blessure.

Ben jij de trainer die wij zoeken? Of wil je vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met de trainerscoördinator Jeroen van Veen.

06 50240686 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

wartsila lang
sponsor BJG
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo