vergadering druk bezocht
Klik hier voor de notulen van de Ledenvergadering 2018 op woensdag 4 april. Woensdagavond 4 april stond de jaarlijkse ledenvergadering van AV Isala'96 op de agenda. Het bestuur was verheugd met de grote opkomst. Er waren veel leden aanwezig in de kantine en volgens voorzitster Joke Lorist kenmerkt dat de grote betrokkenheid bij AV Isala'96. De ledenvergadering is het moment waarop het bestuur samen met de leden terug kijkt op het afgelopen jaar en vooruit kijkt naar wat komen gaat. 

Een van de formaliteiten is het verslag van de penningmeester op de financiële resultaten 2017. Na het bespreken was het woord aan de kas-controle-commissie, dit jaar gevormd door Egbert Sluiter en Rene Hup. Zij hebben de cijfers over 2017 van de penningmeester gecontroleerd en zijn tot de conclusie gekomen dat de gepresenteerde cijfers een goed beeld geven van de financiële positie van de vereniging. Zij vroegen de leden dan ook om het bestuur te dechargeren.

Na het financieel verslag stond de bestuursverkiezing op het programma. Erik van der Poll was aftredend en herkiesbaar. Jeroen van Veen was aftredend en niet herkiesbaar. Jeroen van Veen werd door het bestuur en leden hartelijk bedankt voor zijn jaren lange inzet! Hij kreeg daarbij de onderscheiding 'Lid van Verdienste'. Het bestuur prijst zich gelukkig dat Jeroen nog wel actief blijft voor de vereniging. Gejanne Lussenburg heeft met instemming van de leden de plek van Jeroen overgenomen, zodat het bestuur weer compleet is.

Na alle formaliteiten was het tijd voor alle jubilarissen. Naast de huldigingen 12,5 jaar lid, 25 jaar lid, 30 jaar lid en 35 lid, hadden we ook nog twee hele bijzondere jubilarissen. Piet en Hennie Bottenberg zijn beide 60 jaar lid (ja inderdaad 60 jaar lid!!!) en onder luid applaus kregen zij het jubilarrisen beeldje en natuurlijk bloemen!

Ook traditioneel tijdens de ledenvergadering zijn de aanmoedigingsprijs en waarderingsprijs. Jonne Siebrand was met een smoes naar de kantine gelokt en mocht onverwacht de aanmoedigingsprijs 2018 in ontvangst nemen. Na een langdurige blessure aan haar rug is ze weer helemaal terug én de prestaties die gaan komen dit jaar!

Mariska Meuleman mocht uit handen van voorzitster Joke Lorist de waarderingsprijs 2018 in ontvangst nemen. Wie kent Mariska niet? Al jaren lang is zij met veel enthousiasme trainer bij de pupillen, gaat ze bij scholen langs om atletiek te geven en is ze actief in de jeugd commissie. Kortom als bestuur hebben wij veel waardering voor Mariska haar inzet!

Tot slot rijkte de voorzitter nog twee bijzondere onderscheidingen uit. Rudy Schilder kreeg voor al zijn inzet als trainer, WOC lid, wedstrijdleider en het geven van jury cursussen de onderscheiding 'Lid van Verdienste'. Ook Anneke van Dijk werd naar voren geroepen voor een wel heel bijzondere onderscheiding. Zeg je AV Isala'96 dan zeg je Anneke van Dijk. Bij vrijwel alle trainingen en wedstrijden is Anneke van Dijk in touw om het tot een succes te maken. Van alle voorbereidingen tot en met de eindschoonmaak. Bijzonder vereerd mocht Anneke van Dijk de onderscheiding 'Erelid' in ontvangst nemen.

Heb je tips of aandachtspunten voor het bestuur? Laat het weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo