pup club

28 mini en c pupillen gingen zaterdag 29 september de strijd met elkaar aan om clubkampioen 2018 te worden. Bij de jongens c en mini was het een mooie strijd voor de top 3 tot het laatste onderdeel was het spannend Joel van den Dool en Tristan van der Weerd maakten het nog erg spannend tevens liet Pepijn van Putten zich ook uitdrukkelijk zien, maar uiteindelijk waren het Mike Gerritsma en Tycho Kiel die zich tot clubkampioen mochten laten kronen.

Bij de meisjes mini en c was het ook een mooie wedstrijd waar Julia Hoogevorst de sprint en het verspringen wist te winnen ging Arinya van het Ende er toch vandoor bij de mini meisjes met de 1e plek overal. Bij de c meisjes waren Janou Wolf en Suleen Penninkhof in een strijd verwikkeld om plek 2 Mare Holtrop werd hier overduidelijk 1e en waarbij ze bijna over de 3 meter sprong met verspringen meer dan verdiend. De pupillen van het jaar waren dit jaar alleen maar jongens tot de laatste medaille wedstrijd was het nog spannend bij de mini’s was het een rustige jongen en bij de c pupillen een aanwezige jongen allebei  een goed karakter en een goede inzet iedere training en wedstrijd weer dus als trainer ben ik trots op deze jongens en natuurlijk ook op de hele ploeg.

8 Jongens pupillen B en 6 meisjes pupillen B bonden de veters vast voor het clubkampioen 2018. Voor een aantal pupillen was het de eerste wedstrijd ooit en daardoor een fijne en veilige manier om aan je eerste wedstrijd deel te nemen op de baan waar je al die weken aan het trainen geweest bent. Midas, Sjoerd, Aviv en Melle waren aan een elkaar gewaagd voor de 5e plek. Titus weet iedere week steeds dichter naar de top 3 te kruipen. Dit jaar was hij nog 4e, maar met zijn inzet tijdens trainingen kon dit volgend jaar zomaar eens anders zijn. Jamairo, Tije en Noud mochten het podium beklimmen om een beker in ontvangst te nemen. Bij de meiden maakten Lotte en Sara het spannend om de 5e plek en wist Meliz dit jaar net niet het podium te halen. Eva, Julynn en Lobke waren uiteindelijk de meiden die de bekers in ontvangst mochten nemen.

Bij de A pupillen was er een groot aantal deelnemers. Bij de jongens 13 en maar liefst 18 meiden waren aanwezig tijdens het clubkampioenschap. Nine, Iris, Merlel, Loïs Schuurman, Alexandra, Loïs Logtenberg, Brecht, Lisette, Ismay, Sophie, Chamena, Lillian en Elle wisten net niet bij de eerste vijf te eindigen. Met een spannende 1000m als slotstuk kwamen Naira en Ruth net te kort voor het podium. Naëll, Lisa en Valerie wisten tijdens dit laatste nummer het podium veilig te stellen. Hetzelfde beeld was er bij de jongens. Koen, Sam Bolt, Roel, Joran, Patrick, Aron, Sam Vahl en Romey Vos slaagden er niet in bij de eerste vijf te eindigen. Hier waren het Josse, Hugo en Lars die wisten te knallen op de 1000m en daarmee Remi en Maiky van het podium te houden.

Bij de B pupillen was Midas Westendorp en bij de A pupillen was Lars Hansman pupil van het jaar. Het hele seizoen waren ze aanwezig bij alle wedstrijden, sloegen op één hand te tellen een training over en wisten zich iedere keer weer te verbeteren bij wedstrijden.

Algeheel pupil van het jaar was Josse Kampen. Zijn ongekende inzet en sportiviteit naar mede-atleten brachten de doorslag. Iedere wedstrijd of training weer staat Josse als eerste bij je om je te complimenteren of op te beuren na je geleverde prestatie!

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo