isalavond 2018

Donderdag 12 juli 2018 is het weer zover: De ISALAVOND 2018 Een sportieve  en bovenal gezellige avond (vanaf 19:00 uur tot ca. 20:45 uur) met familie, vrienden en trainingsmaatjes! Het beloofd weer een gezellige en fanatieke avond te worden, dus omcirkel donderdag 12 juli oranje-blauwe in je agenda!

Opgeven doe je met een team met 4 personen. Je kunt je opgeven als familieteam samen met je ouders, broers/zussen, opa's en oma's of als vriendenteam samen met je vrienden en vriendinnen en trainingsmaatjes. Zorg dat je team voldoet aan de eisen, zoals: Goed humeur, team spirit, slimme snelheid en gelooft in de Olympische gedachte

Na tien leuke atletiekgerichte spellen worden de winnaars vastgesteld. Uiteraard sluiten we deze avond af met de traiditionele estafette. Stuur voor 10 juli een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje via sms of whatsapp (06-11384217) met daarin: Een flitsende teamnaam, namen van de 4 teamspelers en aangeven dat het om een familie of een vriendenteam gaat.


Groetjes de Isalavond commissie: Karin te Hove, Anita Kooiker, Arjan Visser en Gerrit Hansman.

wartsila lang
sponsor BJG
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo