kerstcross

Het is december(!) en het aftellen naar de feestdagen is begonnen! U had hem vast, net als ons (én vele anderen) al in uw agenda staan, de Kerstcross 2019 van AV Isala’96! Loop op tweede kerstdag mee in het Roggebotsebos! Een heerlijke loopronde voor het hele gezin in kerstsfeer en mét kerstmuts.

Tja, wie denkt dat op 2e kerstdag heel Nederland aan het kerstontbijt zit heeft het mis. Elk jaar weer en al 51 jaar verzamelen honderden sportievelingen, veelal: families, gezinnen en vriendengroepen zich in het Roggebotsebos voor de ‘Most wonderful run of the year’!

 

Wanneer:

Donderdag 26 december 2019, Tweede Kerstdag

Start locatie:

Parkeerplaats achter het AZC in het Roggebotsebos. 

Routebeschrijving:

Klik hier voor de route beschrijving.

Inschrijving:

Inschrijven niet nodig!

Inschrijfgeld:         

€ 2,00. Inschrijfgeld kan ter plekke alleen contant betaald worden bij de start.

Afstanden:

Naar keuze 1, 2 of 3 ronden van 3400 meter door het Roggebotsebos.
Kinderronde: 1500 meter.

Starttijd:

10:30 uur

Dresscode:

(Goed gemutst) Een vrolijke kerstmuts.

Na-afloop: Warme thee bij de finish en een heerlijk kerstbrunch thuis!

 

Doe met de hele familie mee aan de kerscross en maak er een bijzonder sportieve kerstochtend van. Beter kun jij je tweede kerstdag niet beginnen! Daarbij is meedoen aan de Kerstcross ook nog eens goed voor de verbranding van de kerst calorieën. Doe daarom ook dit jaar (weer) mee aan deze happening in kerstsfeer! Dresscode: Zet een gezellige kerstmuts op! 

LET OP: Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats in het bos of bij de ingang van het AZC. Er staan parkeerregelaars om iedereen de weg te wijzen.


Het volgende door AV Isala '96 georganiseerde loopevenement is de 38e Papegaaij en Tegelaar Oudejaarsloop 2019 op dinsdag 31 december 2019, in het stadspark van Kampen. klik hier voor meer informatie.

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo