ledenvergadering

Via deze weg nodig het bestuur van AV Isala'96 alle leden uit voor de algemene ledenvergadering van AV Isala'96 op woensdag 3 april. Het bestuur blikt tijdens de ledenvergadering samen met alle leden terug op het afgelopen sportjaar en we kijken vooruit naar wat komen gaat. Om dat AV Isala'96 ook jouw menining belangrijk vindt, nodigen we je uit om de algemene ledenvergadering bij te wonen. Klik hier voor de agenda van de ledenvergadering.

 

Met het jaarverslag blikt het bestuur van AV Isala'96 met haar leden terug op het jaar 2018. Het verslag geeft een overzicht van wat er in het jaar 2018 binnen de vereniging is gebeurd, inclusief financiële verantwoording. Het jaarverslag ligt ter inzage in de kantine. Daarbij is het verslag het gehele jaar ook online terug te vinden in het hoofdmenu onder het kopje: 'vereniging' en 'verenigingsdocumenten'.

Lees het jaarverslag en zorg dat je erbij bent op woensdag 3 april! De voorzitter opent de vergadering om 20:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent!

Vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

wartsila lang
sponsor BJG
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo