special olympics

We waren het weekend, vrijdag 8 t/m zondag 10 juni in Winterswijk. De opening van de Special Olympics was in Doetinchem, waar 2000 atleten en 1000 begeleiders aanwezig waren. Een hele happening. De atleten werden vervoerd met grote touringcars. Ze logeerden in een heeeeel luxe huisje op Marveld recreatie. Het park was vol met de atleten en hun begeleiding. Zaterdag 9 juni gingen we naar Winterswijk, naar de atletiekbaan Archeus.

Daar hebben de atleten de voorronden gedaan. Het was heel warm die dag, bijna 35 graden in de zon. En toch hebben onze kanjers toppie prestaties neergezet. Ja echt, Luke (Foto 1) ging als een speer met hardlopen en Nathan (Foto 2) ook. Nu maar hopen dat de atleten nog energie overhouden voor zondag, want dan zijn de echte wedstrijden, spannend!!! Na een gezellige avond in Marveld, de volgende dag weer naar de atletiekbaan.

Zondag 10 juni, nu komt het erop aan. En weer zo’n warme dag, maar de atleten hebben wederom top gepresteerd. Martijn (Foto 3) heeft zelfs 3 medailles in de wacht gesleept en Nathan ook.

Wat een toppers. En die Symon (Foto 4), zowat kan die goed kogelstoten, de derde plek. Luke had zijn energie zaterdag opgemaakt, maar presteerde nog steeds super goed. Matthijs heeft 2 medailles in de wacht gesleept. (Foto 5) En Wijnold (Foto 6) gooide super ver met minispeerwerpen. En dat allemaal onder super begeleiding van Marije, Henk-Jan en Greet.

Wij, ouders zijn super trots op ons atletiekteam met begeleiding. Wij hebben genoten dit weekend, echt supermooi om onze atleten zo in actie te zien en dan nog medailles binnenhalen ook, echt geweldig.vb1
vb2
vb4
vb55

vb6
vb5

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo