pupillen teams web

Zaterdag 8 september werd de finaledag van de Athletics Champs Regio competitie afgewerkt. Bij de wedstrijden eerder dit seizoen in Kampen, Meppel en Epe waren er al zeer goede prestaties neergezet waardoor er met een hoog aantal punten in de kofferbak naar Harderwijk gereisd kon worden.

Het leuke van de Athletics Champs competitie is dat de atletieksport afgestemd is op de ontwikkeling van de pupillen. Naast de bekende onderdelen als hoogspringen, verspringen en diverse sprintonderdelen werken de pupillen bij deze wedstrijden ook onderdelen als vortex werpen, slingeren, 4 tot 6 minuten duurloop en hurk hoog af. De individuele scores worden iedere ronde bij elkaar opgeteld en resulteren uiteindelijk in een eindklassement, die deze dag werd opgemaakt.

Mini en C Pupillen (geboren 2010 en 2011)

Deze jongste groep pupillen hadden vanaf de eerste wedstrijd al de koppositie te pakken. Op de laatste dag kon alleen AV Athlos uit Harderwijk het Kamper feestje nog verstoren. Gelukkig waren de pupillen direct na de vakantie al goed in vorm en presteerden weer super! Wesse, Joël, Koen, Tycho, Tristan, Damian, Thijs, Brenn, Mike, Yaro, Pepijn, Thomas, Olivier, Jesper, Ilse, Annemaryn, Cailyn, Mare, Suleen, Janou, Eva, Arinja, Julia en Vera mochten uiteindelijk de hoogste trede van het podium beklimmen.

B Pupillen (geboren 2009)

Ook deze groep pupillen had na de eerste wedstrijd al de koppositie te pakken. Naast Athlos stonden de pupillen van AV Pec 1910 uit Zwolle ook kort in het klassement. De pupillen van alle verenigingen presteerden weer buitengewoon goed maar uiteindelijk trokken de pupillen uit Kampen aan het langste eind. Sara, Lotte, Lobke, Eva, Meliz, Anosh, Tije, Noud, Melle, Titus, Aviv, Jamairo, Kjellen en Midas mochten daarom ook met de grootste beker op de foto deze dag.

A Pupillen (geboren 2007 en 2008)

Met een kleine voorsprong op PEC en kleine achterstand op Athlos en AV de Sprinter uit Meppel gingen de A pupillen de laatste dag in. Ondanks verre sprongen, snelle sprints en verre worpen werd er geen plekje op de ranglijst gewonnen maar gelukkig ook niet uit handen gegeven. Een mooie 3e plaats kon er beklommen worden door Koen, Lars, Sander, Sam, Joran, Josse, Maiky, Hugo, Loïs, Brecht, Chamena, Nine, Elle, Lilian, Iris, Lisa, Sophie en Merel.

Met 56 deelnemende atleten zijn de pupillen van AV Isala '96 één van de grootste deelnemende verenigingen. Naast de mooie prestaties als groep is ook dit een mooie prestatie waarmee de Kamper atletiekvereniging een mooie groei in aantal atleten laat zien!

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo