KERSTCROSS WEBSITE FOTODroog, een frisse lucht en een bos vol zuurstof, kortom de omstandigheden waren perferct om even de deur uit te gaan tijdens de kerstdagen. De Kerstcross is dan het ideale kerstcadeau om een een paar heerlijke kilometers te maken. De fantatieke hardloper begint zijn hardloop 'rondje' al in Kampen en gaat met de benenwagen naar het Roggebotse bos. Maar de meeste sportievelingen kwamen per fiets of auto naar het bos voor de traditionele Kerstcross van AV Isala'96. Klik hier voor alle foto's van Gerda Kiekebosch.

Even voor het startsein, stond het bos vol met gezinnen, families, buren, vrienden en 'oude' bekenden. Kortom een goed gemutst gezelschap, met vele lachende gezichten. Door de meer dan 450 deelnemers werden er al met al vele kilometers gemaakt. De jeugd liep de kidsrun in een kersttrui, de ander waagde zich aan één, twee of drie ronde(n) van 3400 meter. De een volbracht zijn ronde op hoog tempo de ander ging samen met de familie op een ontspannen tempo van start. De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie met goed weer en een grote opkomst. Graag zien we ieder terug bij de Papegaaij & Tegelaar Oudejaarsloop van Kampen.

Maandag 31 december wordt het sportjaar 2018 (uiteraard op sportieve wijze) afgesloten tijdens de Papegaaij & Tegelaar Oudejaarsloop 2018! Met prima loopweer in het vooruitzicht en een druk bezochte kerstcross, verwacht de organisatie op de laatste dag van 2018 vele sportvrienden aan de start van de deze Kamper loop traditie. De inschrijving gaat de laatste dagen ongekend hard, dus verzeker jezelf en je vrienden van een startbewijs. klik hier om je in te schrijven, of klik hier voor alle informatie.

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo