Anneloes

Zaterdag 26 januari werd in Apeldoorn de laatste wedstrijd afgewerkt richting de NK atletiek maand in februari. Voor Isala’96 kwamen Anneloes de Roo, Jonne Siebrand en Jeroen van Veen aan de start. Anneloes de Roo wist maar liefst twee Kamper records aan te scherpen.

Anneloes kwam in actie op de 60m horden en de 60m sprint en liet zien dat het met haar vorm wel goed zit. Met overmacht won ze de horden finale in een tijd van 8.63 seconden. Goed voor een nieuw persoonlijk record en tevens Kamper record. Als trainingsarbeid is gekozen om de 60 meter sprint erachter te plakken. Ook hier liet ze van haar horen. In een tijd van 7.77 seconden werd ze vierde in tevens een nieuw persoonlijk record en Kamper record.

Haar coach Jeroen liep ook de 60m horden en behaalde de finale in een tijd van 8.62 seconden. Hiermee plaatste hij zich ook voor het NK atletiek later in februari. Jonne nam het hoogspringen voor haar rekening, na een kleine periode van blessures. Met een hoogte van 1.55 sloot ze haar eerste wedstrijd van het jaar af. Ook zij is geplaatst voor het NK junioren.


AGENDA NK INDOOR:

2/3 februari NK Masters en NK meerkamp (Tinny Hellendoorn, Robert Reitsma)

9/10 februari NK Junioren (Jonne Siebrand)

17/17 februari NK Senioren (Anneloes de Roo, Jeroen van Veen).

 

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo