banner ia

Afgelopen donderdag 4 juli was het weer zover, de Isalavond 2019 begon. Na de korte ontspannen warming-up van Jeroen van Veen had menig ouder toch alweer de nodige zweetdruppels op het gezicht. Vol respect keken deze ouders naar hun kroost die zonder centje pijn enthousiast heen en weer bleven rennen. Na de warming-up gingen we met maar liefst 16 teams van start met het eerste onderdeel. Klik hier voor de foto's van Daniel Gouw (FotoGouw).

In totaal waren er 8 spellen. Met een speciaal vervaardigde bouwhelm moesten de teams bij ‘Het Waterfeest’ zoveel mogelijk water van de ene naar de andere emmer overbrengen. Dit leverde bijna iedereen een nat pak op maar door het mooie weer kon niemand dat wat deren. De ‘Vortex wedsstrijd’ viel dit jaar net als het ‘Blind Volleybal’ goed in de smaak. Terwijl de ‘Werptent’ voor velen toch lastiger bleek dan het op het eerste oog leek. Slechts 2 teams wisten vier attributen van de tafel om te gooien, bij alle andere teams waren dit er minder.

Net als alle voorgaande jaren stond ook dit jaar de estafette weer traditiegetrouw als afsluiter op het programma. Er werden weer bijzondere inspanningen geleverd, wat leidde tot zeer snelle tijden. Dit jaar moest iedereen toch zijn meerdere erkennen in team Beastmode. Zij volbrachten de estafette in een beestachtig snelle tijd van 16,78sec. Team Beastmode bleek zelfs een dubbelslag te hebben geslagen want ook in het algemeen klassement waren zij de beste ploeg op de voet gevolgd door team Next Level en team de Gierders. Het totaal klassement van zowel de spellen als de estafette en een link naar de gemaakte foto’s is hieronder te vinden.

Al met al was het een leuke en vooral gezellige avond. Na afloop trokken de meeste deelnemers dan ook weer voldaan huiswaarts. Namens de organisatie willen we alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor weer een zeer geslaagde Isalavond. Jullie maakten deze avond ook dit jaar weer tot een groot succes.

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo