Na vijf succesvolle edities van de BJG Obstacle Run in het stadspark van Kampen draagt AV Isala ’96 de organisatie van het sportieve evenement in 2019 over aan evenementenbureau Kamper Events. Na vijf succesvolle edities heeft de organisatie van AV Isala'96 besloten om te stoppen met de organisatie. Toch verdwijnt de de BJG Obstacle Run niet van de Kamper evenementen kalender.

Bart-Jan Gardebroek, eigenaar van de BJG Groep en tevens hoofdsponsor van het bijzondere evenement, ziet het evenement steeds verder doorgroeien. “Met een aantal gedreven vrijwilligers  van AV Isala ’96 hebben we door de jaren heen een prachtig evenement opgebouwd. Het is een sportief feestje voor alle deelnemers en toeschouwers, van jong tot oud. We kunnen niet wachten om met Kamper Events de hele organisatie nog verder uit te bouwen!”

Kamper Events, voor het eerst betrokken bij de organisatie ziet kansen voor Kampen en omstreken. “We staan altijd open voor mooie, bijzondere ideeën waarmee we Kampen verder op de kaart kunnen zetten. We gaan in de toekomst proberen om met ons eigen kennis en ervaring nog meer beleving aan het evenement toe te voegen“ ,aldus Melvin Brandenburg, mede-eigenaar van Kamper Events.

De Obstacle Run in Kampen staat bekend om zijn bijzondere locatie, de gezellige sfeer en het laagdrempelige parcours waarin ook gevorderden uitdaging vinden. De vorige editie deden ruim 500 deelnemers mee. De zesde editie van de BJG Obstacle Run zal dit jaar op zaterdag 21 september plaatsvinden en telt meer dan 25 obstakels. Inschrijven kan via www.obstaclerunkampen.nl 

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo