KERST START

Dat was 'm dan, editie 2019! Met een zon achter een lichte bewolking, prima temperaturen en wind stil lijkt het alsof de Kerstcross Kampen de laatste jaren veranderd is in een heerlijke voorjaarsloop. Het is alweer 10 jaar geleden dat we in Nederland de laatste witte kerst hadden en daarmee ook de laatste kerstcross in de sneeuw. In sommige jaren was er nog vorst aan de grond, maar dit jaar gingen de jasjes open en liepen enkele sportievelingen zelfs in een korte broek.

Degene die vreesden voor een drassig parcours kwamen er goed van af. Ondanks de regen op kerstavond lag het parcours er prima bij deze ochtend. Gezinnen, families en vrienden groepen; vele sportievelingen stonden stipt 10:30 uur in het Roggebotse bos voor een sportief begin van tweede kerstdag. De een voerde het tempo aardig op, de ander deed een rustig loopje om de kater van gisteravond weer te boven te komen. Zo werd het voor iedereen een bijzonder sportieve ochtend. Huisfotografen DaniĆ«l Gouw en Gerda Kiekebosch waren er natuurlijk weer bij. De foto's volgen z.s.m. op de website. 

Klik hier voor de foto's van Daniel Gouw (FotoGouw).

Na tweede kerstdag is het aftellen naar de laatste dag van dit decennium. Met de Papegaaij & Tegelaar Oudejaarsloop wordt het jaar 2019 en daarmee ook het tweede decennium van de 21e eeuw goed afgesloten! Op de achtergrond bulderen de melkbus maar in het park geven enkele honderden sportievelingen kleur aan oudjaarsdag. Inschrijven kan nog, dus doe het snel!

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo