3e gok

Afgelopen zaterdag vond het Gelders Overijssels Kampioenschap cross plaats. De atleten van AV Isala’96 konden prima uit de voeten op het zware parcours aan de Dellenweg in Epe. Met resultaat! Oranje blauw sierde veelvuldig het podium. Onder prima omstandigheden gingen 35 Isala atleten, van c-pupil tot master, van start.

Pupillen
Bij de MPC was het meteen raak!  Loueann Huijsmans snelde naar de winst. Jamila Thielman werd keurig 8e. Bij de JPC stonden Thomas van der Weerd, Jesper Wieten, Alan Doorneweerd en Daan Töller aan de start. Zij werden respectievelijk 5e, 8e 12e en 13e. Bij de MPB gingen Arinya van ’t Ende en Eva van de Dool van start. Zij kwamen als 15e en 16e vlak achter elkaar binnen. Delano Thielman wist in een eindsprint nipt van clubgenoot Pepijn van Putten te winnen. Delano mocht goud in ontvangst nemen en Pepijn zilver. In deze categorie gingen ook Sem Eenkhoorn, Yaro de Kleine en Brenn Doorneweerd van start. Zij werden keurig 8e,  11e en 13e. Bij de MPA2 was er wederom eremetaal voor een Isala atlete.  Julynn Huijsmans wist het brons in een spetterende eindsprint veilig te stellen. Lotte Doorneweert liep in dezelfde serie naar een mooie 15e plaats. Bij de JPA1 miste Koen de Vries op 1 seconde het podium. Hij moest tevreden zijn met de 4e plaats. Tristan van der Weerd werd in deze serie 9e. Bij de JPA2 was het Sjoerd van der Steege die knap 2e werd

Junioren
Bij de MJD1 stonden Brecht van der Haar en Loïs Schuurman aan de start. Zij liepen in een sterk bezette serie naar de 7e en 9e plaats. Bij de MJD2 was het spannend tot de laatste meters. Naëll Huijsmans hield zich prima staande in het geweld en pakte zilver. Ook Lars Hansman maakte het spannend. In zijn serie, JJD1 maakte hij de wedstrijd hard maar vlak voor de finishstreep werd hij bijgehaald door een concurrent. Hij moest zich tevreden stellen met zilver. En dat was hij ook gezien het verloop van de wedstrijd. Kas Meuleman en Patrick Duiveman startten ook beide in deze categorie. Zij werden keurig 9e en 10e. Bij de JJD2 liep Josse Kampen naar een heel nette 7e plaats. Sam Bolt bereikte in deze serie als 13e de meet. Julia Fahner verdedigde bij de MJC in haar eentje het oranje blauw. Zij werd in een sterk bezette wedstrijd 20e.  Bij de B meiden liep Maureen Wind naar een mooie 9e plaats.

Senioren
Cindy Hoekman bereikte in de categorie vrouwen tot 40 jaar als 6e de finish. Bij de mannen senioren stond Wilco Westendorp na een lange afwezigheid weer aan de start. In het geweld in deze serie werd hij 15e. Timo Hacquebord kwam als 16e binnen

Masters
Bij de vrouwen 50+ werd Greet Vrijbloed 4e. Robert Reitsema pakte in de categorie 50+ mannen brons. Roel van der Steege kwam in deze categorie als 4e binnen.  Jaap van Dieren legde beslag op de 9e plaats in de serie mannen 40+.

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo