TRAINERS

Het trainerskorps van Isala'96 is afgelopen week in een nieuw shirt gestoken. De shirts zijn gesponsord door Siebrand uitvaartbegeleiding. Brenda en Noah Siebrand zijn zelf een fanatiek sporters en zijn de moeder en zus van talentvol jeugdlid Jonne Siebrand. Siebrand vind gezondheid en vitaliteit in het leven belangrijk en sponsort daarom onze vereniging.

Noah schrijft : "Leven én herinneren zijn twee woorden die voor ons van grote betekenis zijn. Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart. Herinneringen bouwt een mens op tijdens het leven. Een herinnering is een belevenis of moment opgeslagen in het geheugen. Het is fijn om met elkaar waardevolle herinneringen te maken en die te delen met de mensen om je heen.

Gezondheid en vitaliteit zijn daarbij heel belangrijk: beschikken over voldoende energie, veerkracht en fit zijn gecombineerd met doorzettingsvermogen. Op deze manier kun je nog meer genieten in het leven. En leven is een groot geschenk! Maak het memorabel!

 

floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo