avpec1910

Begin februari staat traditie getrouw de PEC indoor in Apeldoorn op het programma. Hier wordt de vorm getest voor het NK atletiek, later in februari. Voor Av Isala ‘96 stonden er maar liefst 13 atleten aan de start bij deze grote wedstrijd. Een record aantal afvaardigingen.

Met name op de sprint en horden onderdelen was Isala goed vertegenwoordigd. Anneloes de Roo en Gejanne Lussenburg behaalde beide de finale op de 60 meter horden. Daarbij knalde ze allebei naar een seizoen beste prestatie. Respectievelijk 8.60 en 9.47 seconden. Jeroen van Veen flikte dit kunstje ook. Echter wegens een lichte hamstringblessure, liet hij de finale aan zich voorbij gaan. Daniel Gouw en Robert Teune lieten ook van zich horen en liepen sterke tijden op de 60 meter sprint. Robert zijn eindtijd was 7.59, en die van Daniel 7.99 seconde. Bij de dames liepen Zoë Dekker, Natalja Duiveman en Anne ten Hove ook de 60 meter sprint en knappe seizoen beste tijden.

Jonne Siebrand, Marije Salverda en Maureen Wind, namen het kogelstoten voor hun rekening. Met een afstand van 11.09 meter bereikte alleen Jonne de finale. Karsten van Ommen en Robert Reitsma liepen een 800 meter. Beide mannen toonde voorbehoud en start komende maand op deze afstand tijden het Nederlands Kampioenschappen.

Ook vond de Decathlon Nationale Indoor voor CD junioren plaats in Apeldoorn. Lars Hansman (JJD1) pakte het zilver bij het hoogspringen. Hij sprong een hoogte van 1.50. Näel Huismans stond als (MJD2) aan de start van de 600 meter en wist een podium plek te halen, ze liep 1:48,75!

 

 

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo