gok news

Tijdens de finalewedstrijd van het Gelders-Overijssels Kampioenschap cross zijn maar liefst zeven atleten van AV Isala ’96 op het podium geëindigd. De organisatie had een uitdagende route uitgezet op het terrein van Netl in de Noordoostpolder, waarop de deelnemers nog flink aan de bak moesten om het podium veilig te stellen. Dat is met verve gelukt.  

Pupillen
Bij de MPUPC deed Jamila Thielman voor het eerst mee. Ze werd keurig 8e. Thomas van der Weerd liep bij de JPUPC 4e, met daarachter Jesper Wieten (10e) en Alan Doornweerd (15).  Thomas sloot de competitie af met brons. Arinya van ’t Ende liep naar een mooie 11e plaats bij de MPUPB. Bij de JPUPB waren er weer twee podiumplaatsen te vieren. Delano Thielman won de wedstrijd en pakte goud in het klassement, met in zijn kielzog Pepijn van Putten, die zilver in ontvangst mocht nemen. In dezelfde categorie werd Sem Eenkhoorn 7e, Brenn Doorneweerd 13e, Senn Diender 16e en Yaro de Kleine 17. Bij de MPA2 liep Lotte Doorneweerd een keurige wedstrijd en werd 12e. Koen de Vries liep bij de JPA1 naar een mooie 3e plaats. Dit resultaat leverde hem goud op in het eindklassement. Tristan van der Weerd werd 6e. Sjoerd van der Steege was eveneens goed op dreef. Hij pakte in de wedstrijd bij de JPA2 de derde plaats en eindigde ook 3e in het eindklassement.

Junioren
Bij de D meiden stond het trio Chamena Hoekman, Brecht van der Haar en Loïs Schuurman aan de start. Zij werden respectievelijk 9e, 11e en 14e. Voor Lars Hansman (JJD1) kon het nog alle kanten op. De nummer 1 was los van de rest, maar 2, 3 en 4 zaten erg dichtbij elkaar. Lars deed wat hij moest doen en dat was de directe concurrenten voorblijven. Hij zag zijn inzet beloond met een 5e plaats in de wedstrijd en brons in de competitie. Ook Patrick Duiveman ging van start in deze categorie, hij werd 9e. Josse Kampen (JJD2) liep in een sterk bezette wedstrijd naar een keurige 8e plaats. Julia Fahner verdedigde het Isala-blauw in haar eentje bij de C meiden. Ze werd 18e. Cas Kanis deed dit bij de C jongens, hij werd 16e.

Senioren/masters
Timo Hacquebord was de enige senior in de strijd. Hij werd bij de MSEN keurig 11e. In de categorie M40 liep Jaap van Dieren naar een mooie 13 plaats. Roel van der Steege werd 3e in de categorie M50, maar dit was net niet genoeg voor een podiumplaats in het klassement. Hij moest genoegen nemen met de 4e plaats.

Tijdens de finalewedstrijd van het Gelders-Overijssels Kampioenschap (GOK) cross zijn maar liefst zeven atleten van AV Isala ’96 op het podium geëindigd. De organisatie had een uitdagende route uitgezet op het terrein van Netl in de Noordoostpolder, waarop de deelnemers nog flink aan de bak moesten om het podium veilig te stellen. Dat is met verve gelukt.

Klik hier voor het klassement.

2 podium GOK 2019 2020 D1jongens

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo