NKindoor

22 en 23 februari was het NK atletiek in het Omnisport te Apeldoorn. Namens AV Isala'96 delen er drie hordelopers mee: Anneloes de Roo, Gejanne Lussenburg en Jeroen van Veen. Verder kwamen ook Dennis Endeman in actie bij het kogelstoten en Jeomi Langbeeke kwam als para atlete in actie op de 60 meter sprint voor para atleten. Bekijk de race van Anneloes de Roo terug via de livestream (instarten vana 1 uur en 17 minuten).

Alle drie behaalde een seizoensbeste tijd op de 60m horden. Gejanne Lussenburg liep een tijd van 9.24 seconde en werd hiermee 13e bij de vrouwen. Jeroen van Veen liep 8.49 seconde en werd 14e van Nederland. Anneloes maakte het waar en behaalde als enigste Isala atleet de finale in een tijd van 8.60 seconde. In de finale liep Anneloes een tijd van wederom 8.60 en werd vijfde van Nederland.

Als sideprogramma kwamen dit jaar ook de para atleten in actie tijdens het NK indoor. Zo kam Isala'96 atlete Jeomi Langbeeke in actie in de categorie IPC 63 Vrouwen Beenprothese. Jeomi kwam na 60 meter in een tijd van 11.34 seconden over de finish. 

Ook was er een NK voor Masters. Dennis Endeman deed names AV Isala'96 mee op het onderdeel kogelstoten. Dennis knalde de kogel naar een afstand van 11.34 en werd hiermee tweede bij de mannen 40 jaar! 

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo