medaillewedstrijd

Hehe, de 1e junioren Medaillewedstrijd 2020 is een feit! Zeker 42 persoonlijke records werden direct verbroken. 12 september stond voor de CD junioren en AB junioren de medaille wedstrijd op de agenda. De wedstrijd stond gepland bij de atletiekvereniging Athlos in Harderwijk. 19 atleten deden mee. 

19 atleten deden mee. Bij de JD1, Patrick Duiveman, Koen Endeman en Lars Hansman. Bij de JD2, Joran van Boven, Josse Kampen, Maiky Schuurwater en Hugo Visser.
Bij de MD1, Brecht van der Haar, Chamena Hoekman en Loïs Schuurman. Bij de MD2 Lisa Hoogervorst. Bij de JC1 Olaf Langeslag. Bij de MC1 deden Julia Fahner, Mia ten Heuvel en Celena Knol mee. Ook de MJB waren met een 4-tal meiden aanwezig. Zoë Hollander, Natalja Duiveman, Anna ten Hove en Maureen Wind.

Het weer was gunstig gestemd en mede daardoor waren er 42 persoonlijke records en 2 evenaringen. Een 1e plek bij het kogelstoten voor Lisa Hoogervorst met 10,96 tevens was dit ook een pr voor haar. 7x werden er 2e plaatsen behaald waarvan op Maureen Wind. En er werd 5-maal brons behaald.

Opvallende prestaties kwamen van: Olaf Langeslag met een 3e plek op het discuswerpen met een dik persoonlijk record van 23,82 meter; Josse Kampen 2e op de 80m met 11,14; Lars Hansman 2e op speer met 24,74. Ook opvallend waren de verschillende atleten die op alle 4 de onderdelen pr of evenaringen scoorden: Olaf Langeslag, Josse Kampen, Celena Knol, Mia ten Heuvel, Loïs Schuurman en Koen Endeman.
Hugo Visser wist naast zijn mooie afstand op het speerwerpen en verspringen hier ook 2 3e plaatsen mee te halen.

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo