Afgelopen zaterdag gingen we in de (toen nog) kou met een groep van 16 fanatieke D, C, B en A junioren naar de mooie baan van AV N.O.P. om daar de 2e en laatste medaillewedstrijd van het rare 2020 te draaien. Gelukkig werd het gedurende de dag warmer en was het heerlijk atletiek weer. We begonnen met de verschillende series horden, altijd een spannend onderdeel. Maar voor Natalja Duiveman (100m - 21.64s) en Lars Hansman (80m - 14.53s) eindigde dit in een mooi pr!
Bij het speerwerpen was het wederom raak bij de meiden "van Daniël" ((aankomende) B en A junioren). Hier haalden Jeomi, Natalja en Anna een nieuwe beste prestatie, knap!
De jongens D1 (Lars, Koen en Patrick) en meisjes D1 (Loïs, Brecht, Mieke en Chamena) wierpen voor het eerst tijdens een wedstrijd met een discus, altijd een lastig onderdeel. Ze deden het echter allemaal heel erg goed .
 
Ook bij het hoogspringen was het raak, waarbij Mieke naar een mooie 1.15m sprong, Loïs en Brecht sprongen 1.20m hoog, en Koen zijn pr van 1.25m evenaarde. Als laatste was de Mila aan de beurt. bij de jongens D liepen zowel Lars als Koen naar een heel mooi record liepen op de kilometer, Maureen haar pr verbrak met 5 seconden op de 800 meter. Bij de meisjes D liep Mieke op de 600 meter naar een mooie nieuwe beste tijd van 2:15.93, Brecht een 2:16.77 en Loïs een hele mooie 2:12.20.
 
Al met al was het een hele mooie dag met heel veel persoonlijke records (ik heb er vast een paar gemist). Helaas alweer de laatste medaille wedstrijd, maar nu maken we ons op voor de clubkampioenschappen!
 
Klik hier voor de uitslagen van de tweede junioren medaillewedstrijd. 
schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo