baan

Voor de tweede keer op rij is de traditionele nieuwjaarsreceptie op de eerste donderdag van het jaar niet doorgegaan. Eigenlijk wil ik dit stukje niet met deze zin beginnen. En nu heb ik zelfs al twee zinnen gebruikt met het woordje niet (en dit is de derde!) terwijl we volgens mij allemaal liever willen kijken naar wat wél kan. En dat gaan we zeker ook doen! Maar toch kijken we, zoals de traditie wil - en wij zijn een vereniging van tradities - terug op het afgelopen jaar. Een bijzonder jaar, ons Jubileumjaar! Op de kerstkaart voor vrijwilligers, die op social media werd gedeeld, stond wat er wel kon: jubileum shirts, clubkampioenschappen, barbecue, hoodies, nieuwe kantine, baanloop, NedAir 2Bruggenloop, vrijwilligersploeg van het jaar… Daar kunnen we met een goed gevoel op terugkijken. lees verder >

Toch is het goed om ook even te kijken naar de wat minder positieve zaken: veel trainingen en ook wedstrijden moesten (opnieuw) worden afgezegd. De kleedkamers en het krachthonk gingen (weer) op slot. Ouders mochten (weer) de baan niet op. Voor toegang tot de kantine moesten we de QR-codes gaan checken. Alle maatregelen die keer op keer werden aangepast zorgden ervoor dat wij als bestuur steeds weer in overleg gingen en vervolgens probeerden alles zo goed mogelijk te communiceren. We wilden zo graag positief nieuws brengen, maar dat lukte niet altijd. Gelukkig is het aantal leden en vrijwilligers dat hierdoor (tijdelijk of definitief) afhaakte beperkt gebleven. Wat een sterke en veerkrachtige vereniging hebben we, en wat zijn wij als bestuur blij met zoveel leden en vrijwilligers die ondanks alles trouw bleven aan hun club. Dank daarvoor!

Vanaf nu kijken we weer vooruit. We gaan er samen WEL een mooi jaar van maken. Er gaan WEL weer wedstrijden komen, en om te beginnen mag de jeugd tm 17 jaar WEL weer trainen op de baan! We hopen in 2022 WEL weer een mooi (jubileum)feest te kunnen vieren, net als de Bevrijdingsloop en de Oudejaarsloop, en al die andere wedstrijden en evenementen. Maar vooral hopen we dat iedereen WEL gelukkig en gezond blijft en lekker blijft bewegen! Ohja, …binnenkort verschijnt er WEL iets moois: onze eigen AV Isala’96 Jubileum Glossy!!! Nog even geduld… Een WELgemeend: Gelukkig Nieuwjaar!

Namens het bestuur,
Joke Lorist
voorzitter

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo