Tijdens de algemene ledenvergadering op 13 april 2022, namen Erik van de Poll (Sinds 2015, penningmeester sinds 2016) en Alwin Papegaaij (sinds 2016) afscheid als bestuurslid. Met het vertrek werden ook twee nieuwe bestuursleden toegevoegd. Cindy Hoekman en Gerrit Hansman werden onder applaus benoemd tot bestuurslid. Hieronder stellen Cindy en Gerrit zich graag even voor!


Even voorstellen: Cindy Hoekman, 41 jaar.

image0Getrouwd met Leon Hoekman en moeder van Cheyenne, Chamena, Giovanni & Amy. Voor de meeste bekend als trainster van de pupillen. Daarnaast draag ik al jurylid graag mijn steentje bij. Ook zit ik in de jeugdcommissie, leuke & gezellige uitjes/avonden organiseren voor de jeugd van AV Isala’96.

Zelf loop ik graag hard, zowel op de baan als een mooie route door de natuur en doe ik mijn best om in sommige competities mijn beste hardloop beentje voor te zetten in het team. Nu een functie in het bestuur. Hierin hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen om van AV Isala’96 een nog mooiere vereniging te maken, waarin iedereen zich welkom voelt en graag komt. Ik sta open voor ideeën en denk daarin graag mee.

Sportieve groet, Cindy.

 


Even voorstellen: Gerrit Hansman, net geen 50 ;-)

image0 1Getrouwd met Marloes en vader van Luuk en Lars. Ik krijg energie van sporten, fietsend naar mijn werk in Zwolle, mountainbiken in het weekend en als ik even blessurevrij ben loop ik graag een rondje. Hoe ik bij AV-Isala’96 terecht ben gekomen? Lars wilde al op hele jonge leeftijd op dezelfde sport als opa (Reinier Krediet) en zodoende zijn we al 9 jaar betrokken bij de vereniging. Als ik zie hoeveel voldoening Lars uit de atletiek sport haalt en hoe erg hij het naar zijn zin heeft bij de vereniging dan willen wij daar graag wat voor terug doen.

Samen met Marloes zit ik al 4 jaar in de kledingcommissie waardoor er al met veel leden leuk contact is geweest. Nu een stapje erbij als penningmeester. Naast natuurlijk de financiële componenten wil ik me in het bestuur ook graag inzetten om samen met jullie allemaal onze vereniging nog mooier te maken. Ook ben ik zeer benieuwd naar de ideeën die spelen binnen de vereniging en welke suggesties jullie hebben om van Av-Isala’96 nog meer een vereniging te maken die iedereen kent en waar iedereen bij wil horen!


Ik heb er zin in!
Groet Gerrit
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo