JongensC

Ondanks de vele regen en daardoor soms lastige omstandigheden, hebben de jongens C dit weekend de winst gepakt in de C-finale. Tussen de vele concurrenten uit heel Nederland, verzameld in Emmeloord, werden wederom topprestaties geleverd door de 6 atleten van av Isala.

Noud Kanis, Thomas van der Horst, Koen Endeman en Hugo Visser beten het spits af met een keurige 4x100m. Een mooie start waarna nog veel punten en persoonlijke records (PRs) werden gepakt. Zo sprong Lars Hansman wederom naar een 1e plek met 1.70m op hoog, waren er 2e plekken op kogel voor Josse Kampen (met een dik PR van 12.27m) en op de 100m horden voor Hugo (ook een PR met 15.00s). Daar werden nog PRs aan toegevoegd op discuswerpen door Thomas met 27,46m, Koen op het kogelstoten, maar ook door Noud werd een mooi PR neergezet op de 1500m, 5:09.66. 

Aan het eind werd het nog wel even spannend welke plek op het podium zou worden ingenomen, maar doordat alle atleten over de hele breedte mooie constante prestaties lieten zien (soms in de stromende regen) werd het welverdiend de bovenste trede! 

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo