wpr2019

Kom vijf kaarsjes uitlopen tijdens de jubileum editie van de Wärtsilä Power Run, op donderdag 23 mei! Op een zinderende zomeravond in mei, wanneer de zon langzaam richting de horizon kruipt, loopt een uitgestrekt peloton van honderden lopers over de dijken langs het veluwemeer en de IJssel. Loopt u mee?!

Na vier succesvolle edities, mogen honderden lopers op donderdagavond 23 mei, dit jaar 5 kaarsjes uitblazen (uitlopen) tijdens de jubileum editie van de Wärtsilä Power Run! De loop kent vier verschillende afstanden: 1 (kidsrun), 5, 10 en 15 kilometer. De route loopt grotendeels over de Melm, een prachtig buitgengebied van Kampen. Kortom: Laat die mooie zomeravond maar komen!

Nieuw dit jaar is de Powerwalk, een wandelroute over een gedeelte van het 10 kilometer parcours. De lengte van de wandelroute is ongeveer 8 kilometer. De starttijd is om 19:30.

Wärtsilä ondersteunt naast AV Isala '96 ook nog ExpertCare, De Klim-op, Scouting Kampen en SPGIJ. U kunt op vrijwillige basis ook een bijdrage geven aan (één van) deze doelen.

inschrijven voor de Power Run en Power Walk kan via deze link: www.inschrijven.nl

wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo