VB atletiek   Informatie lidmaatschap

 WORD LID 

 

Sport is er voor iedereen! Daarom heeft AV Isala'96 al een aantal jaren VB-atletiek in haar sport aanbod opgenomen. Deze groep is opgericht voor mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij op hun eigen niveau aan diverse atletiek onderdelen kunnen deelnemen.Het is mogelijk om voor wedstrijden te trainen. Dat hoeft niet, je kunt ook alleen lekker mee trainen. Onder begeleiding van de ervaren trainers,traint de VB groep op de baan van AV Isala'96. Door de 'kleinschaligheid' en gezellig sfeer tijdens de trainingen is er aandacht voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. Iedereen kan en mag mee doen

 

Traningen

De VB atletiek kent twee groepen. Een technische groep die alle onderdelen traint zoals o.a. sprint, kogelstoten en hoog- en verspringen. Daarnaast is er een loopgroep. Beide trainen twee keer per week op de atletiekbaan van AV Isala'96 in Kampen. 

De trainingstijden zijn:

Woensdagavond: 19:00 tot 20:00 uur

Vrijdagavond: 19:00 uur tot 20:00 uur

 

Contact

Hoofdtrainer Technisch:  Henk-Jan Dorgelo  06-33138795 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdtrainer Loopgroep Greet Vrijbloed   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Naast onze afdeling VB Atletiek heeft AV Isala'96 nog meer sport aanbod!

baanatletiek hardlopen sportief wandelen

 

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo