Alle correspondentie voor AV Isala '96  dient gericht te worden aan de secretaris van Isala '96:

Geert Langeslag
IJsselvallei 18
8266 JR Kampen
telefoon: 06-55130138
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of in de blauwe brievenbus naast de ingang van de materiaalberging op de atletiekbaan.

 

Aanmeldingen, adreswijzigingen of opzeggingen van het lidmaatschap moeten gestuurd worden aan:

Harm Prins
Kluisstraat 47
8271 XE IJsselmuiden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Andere belangrijke e-mail adressen zijn:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail adres van de ledenadministratie van Isala '96.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail adres van de club fysiotherapeut Arjan Vorsselman.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail adres van de recordcommissie. Ook voor opmerkingen over of aanmelden van records.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opmerkingen over uitslagen van door Isala '96 georganiseerde wedstrijden stuur je hierheen. Opmerkingen over uitslagen van wedstrijden die door andere verenigingen zijn georganiseerd moet je sturen naar de desbetreffende vereniging.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail adres van de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC).
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail adres van de webmaster van www.avisala96.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     E-mail adres van het wedstrijdsecretariaat. Dit adres gebruiken Isala atleten die zich willen inschrijven voor wedstrijden bij andere verenigingen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail adres voor het inschrijven voor de jaarlijkse bevrijdingsloop (Kampen is op 17 april 1945 bevrijd) en het verkrijgen van informatie.
schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo