Lid worden 

Bij onze vereniging is het gebruikelijk dat je eerst een paar gratis keer meetraint om de sfeer te proeven en de trainer te leren kennen. Op die manier weet je of georganiseerde atletiek, hardlopen of wandelen echt iets voor je is. Als dat zo is, dan ontvang je van de trainer een inschrijfformulier, die je na volledig invullen, kunt afgeven bij de trainer. Hij of zij zorgt er dan voor dat het formulier bij de ledenadministratie terechtkomt. Ook kun je digitaal inschrijven, dit kan via http://aanmelden.avisala96.nl

Het lidmaatschap duurt tot het eind van het kalenderjaar en wordt ieder jaar automatisch verlengd, indien het lidmaatschap niet wordt opgezegd voor 23 december.

Aanmelding bij de Atletiek Unie (KNAU)

Aan het einde van ieder kwartaal worden de nieuwe leden doorgegeven aan de Atletiek Unie zodat een nieuw lid in elk geval na een kwartaal lid is van de KNAU. De KNAU stuurt een Atletiek Unie lidmaatschapspas waarop het lidmaatschapsnummer en het verenigingsnummer van AV Isala '96 vermeld staat. Mocht U deze gegevens niet ontvangen hebben of de pas zijn kwijtgeraakt dan kunt u deze gegevens verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie 

Met instemming van de ledenvergadering van 22 maart 2017 is per 1 januari 2018 de maandelijkse contributie verhoogd. De contributie is leeftijdgebonden. Klik hier voor meer informatie over de leeftijdsindeling in de atletiek.

Vanaf 1 januari 2018 gelden de volgende maandelijkse contributietarieven:

  per 1-1-2018
 Pupillen (incl. wedstrijdlicentie)  8,50 euro 
 Junioren (incl. wedstrijdlicentie)  8,50 euro
 Senioren en Masters (excl. wedstrijdlicentie)  13,00 euro
 Recreanten (geen wedstrijdlicentie)  13,00 euro
 Wandelaars  12,50 euro
Wedstrijdlicentie Atletiekunie
(Jaarlijks, en voor masters en senioren verplicht)
 24,50 euro
 Eénmalig inschrijfgeld  10,00 euro

Dit zijn bedragen per maand. De contributie wordt door middel van een automatische machtiging geïnd.

Opzeggen lidmaatschap

Als je je lidmaatschap op wilt zeggen, wat we natuurlijk erg jammer vinden, dan kan dat schriftelijk bij de ledenadministratie (klik hier voor het adres) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opzeggen dient te gebeuren voor 23 december, dit omdat we het lidmaatschap bij de KNAU moeten opzeggen. Het lidmaatschap eindigt aan het eind van een kalenderjaar. De leden die betalen middels een automatische incasso kunnen de contributiebetaling laten stoppen aan het eind van ieder kwartaal (zie onderstaand overzicht voor de data). Na opzegging kan dan geen gebruik meer gemaakt worden van de diensten van de vereniging.

Leden die betalen middels een rekening per jaar kunnen geen restitutie krijgen van de contributie.

Houd rekening met de volgende data bij een automatische incasso:

 

 Opzeggen voor:  Contributie betalen tot
 23 maart  1 april
 23 juni  1 juli
 23 september  1 oktober
 23 december  1 januari van het volgende jaar
   
schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo