Lid worden 

Bij onze vereniging is het gebruikelijk dat je eerst een paar gratis keer meetraint om de sfeer te proeven en de trainer te leren kennen. Op die manier weet je of georganiseerde atletiek, hardlopen of wandelen echt iets voor je is. Als dat zo is kun je jezelf digitaal inschrijven, dit kan via deze link

Het lidmaatschap duurt tot het eind van het kalenderjaar en wordt ieder jaar automatisch verlengd, indien het lidmaatschap niet wordt opgezegd voor 23 december.

Aanmelding bij de Atletiek Unie (KNAU)

Naast je aanmelding bij AV Isala '96 wordt je ook aangemeld bij de Atletiekunie (dit lidmaatschap wordt uit de verenigingscontributie betaald). Je kan ervoor kiezen om hier een wedstrijdlicentie bij aan te vragen (deze kosten worden wel extra berekend en bedragen ongeveer € 25,00 per jaar).

De Pupillen en Junioren worden door ons standaard aangemeld met een wedstrijdlicentie. De kosten van deze licentie worden ook uit de verenigingscontributie betaald.

Wil je gewoon recreatief sporten en niet meedoen aan officiële Atletiekunie (baan) wedstrijden, dan heb je deze wedstrijdlicentie niet nodig. Je kunt deze ook nog op een later tijdstip aanvragen.

De atletiekunie maakt gebruik van Volta. Hier vindt u o.a. uw digitale ledenpas

Account aanmaken voor Mijn Volta (maak bij gebruik van Volta geen gebruik van de webbrowser Internet Explorer. Deze is verouderd en niet geschikt).

Klik op https://mijnvolta.atletiekunie.nl/wachtwoord-vergeten om een wachtwoord aan te vragen. Vul je lidnummer in en klik op Stuur e-mail, Open de link in je mail om een wachtwoord in te stellen.

Downloaden Volta app: De Volta app is voor alle Atletiekunie en hardlopen.nl leden gratis beschikbaar.

Download de Volta app via een van onderstaande linkjes:
Apple Store: https://apps.apple.com/nl/app/volta/id1502243701
Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=volta.atletiekunie.nl

 

Contributie 

Met instemming van de ledenvergadering van 22 maart 2017 is per 1 januari 2018 de maandelijkse contributie verhoogd. De contributie is leeftijdgebonden. Klik hier voor meer informatie over de leeftijdsindeling in de atletiek.

Vanaf 1 januari 2018 gelden de volgende maandelijkse contributietarieven:

  per 1-1-2018
 Pupillen (incl. wedstrijdlicentie)  8,50 euro 
 Junioren (incl. wedstrijdlicentie)  8,50 euro
 Senioren en Masters (excl. wedstrijdlicentie)  13,00 euro
 Recreanten (geen wedstrijdlicentie)  13,00 euro
 Wandelaars  12,50 euro
Wedstrijdlicentie Atletiekunie
(Jaarlijks, en voor masters en senioren verplicht)
 24,50 euro
 Eénmalig inschrijfgeld  10,00 euro

Dit zijn bedragen per maand. De contributie wordt door middel van een automatische machtiging geïnd.

Opzeggen lidmaatschap

Als je je lidmaatschap op wilt zeggen, wat we natuurlijk erg jammer vinden, dan kan dat schriftelijk bij de ledenadministratie (klik hier voor het adres) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opzeggen dient te gebeuren voor 23 december, dit omdat we het lidmaatschap bij de Atletiekunie moeten opzeggen. Het lidmaatschap eindigt aan het eind van een kalenderjaar. De leden die betalen middels een automatische incasso kunnen de contributiebetaling laten stoppen aan het eind van ieder kwartaal (zie onderstaand overzicht voor de data). Na opzegging kan dan geen gebruik meer gemaakt worden van de diensten van de vereniging.

Leden die betalen middels een rekening per jaar kunnen geen restitutie krijgen van de contributie.

Houd rekening met de volgende data bij een automatische incasso:

 

 Opzeggen voor:  Contributie betalen tot
 23 maart  1 april
 23 juni  1 juli
 23 september  1 oktober
 23 december  1 januari van het volgende jaar
   
schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo