AV Isala'96 telt ruim 400 leden en is een zeer betrokken en sportieve vereniging. Al 20 jaar lang bedrijven we 's werelds mooiste sport 'Atletiek'. Met plezier en passie voor onze sport wordt er door jong en oud getraind op de atletiekbaan. Daarnaast staat ook de loopsport hoog in het vaandel. Hardlopen is anno 2019 populairder dan ooit.

Sponsoring van AV Isala'96 is dus een ideale gelegenheid om uw bedrijf te presenteren aan een breed  sportief publiek. Klik hier voor meer informatie over onze sponsorpakketten.

Naast onze dagelijkse sportieve inspanningen op en rondom de altetiekbaan is AV Isala'96 zich ook bewust van haar maatschappelijke rol. Daardoor organiseren we bijna ieder jaar een laagdrempelige clinic voor beginnende hardopers en zijn we organisator van verschillende hardloopevenementen in de omgeving van Kampen. Zoals bijvoorbeeld de: Nedair 2Burggenloop, Renes Bevrijdingsloop, de Wärtsilä Power Run en Papegaaij & Tegelaar Oudejaarsloop. Daarnaast organiseert AV Isala'96 ook een tal van kleinere evenementen. 

Onze evenementen trekken jaarlijks weer vele sportievelingen uit heel Nederland naar Kampen toe. Sponsoring bij deze evenementen levert uw bedrijf niet alleen naamsbekenheid in Kampen op, maar dus ook daar buiten.

Klik hier voor meer in formatie over de te sponsoren evenementen? Neem vrijblijvend contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van AV Isala'96.

Bij AV Isala'96 denken wij graag in mogelijkheden! Neem daarom gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een sponsorpakket op maat.

Met uw steun brengen wij atletiek op topniveau!

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo