Binnen AV Isala '96 zijn twee vertrouwenspersonen beschikbaar. Zij behandelen signalen van leden die zich binnen de vereniging onheus behandeld voelen. Dat kan gaan om zeer verschillende zaken, maar in zijn algemeenheid valt hun werkterrein te omschrijven met de term "ongewenste omgangsvormen".

De vertrouwenspersonen zijn te raadplegen bij iedere vorm van ongewenst gedrag. Te denken valt daarbij aan pesten e.d., maar ook schending van de persoonlijke integriteit kan aan de orde zijn. Bijvoorbeeld doordat je door je omgeving extreem onder druk wordt gezet om te presteren. Kortom: als je ergens mee zit, schroom dan niet om bij één van de twee vertrouwenspersonen aan de bel te trekken. Hun gegevens staan ook op deze site.

Je kunt de vertrouwenspersonen ook inschakelen als het gaat om bejegeningen die op seksueel of aanverwant terrein plaatsvinden. Dat kan zowel gaan om mondelinge intimidatie of insinuerend taalgebruik, maar ook daadwerkelijk (lichamelijk) ongewenst gedrag kun je met de vertrouwenspersoon bespreken. We denken dan bijvoorbeeld aan de manier waarop trainers binnen hun groep optreden, maar ook tussen atleten en vrijwilligers onderling kan zich dat afspelen.

De werkwijze van de vertrouwenspersoon is dat zij zoveel mogelijk als team werken. Veelal zullen ze in een persoonlijk gesprek met jou bespreken hoe mogelijk tot een oplossing van het probleem kan worden gekomen. Ouders van jeugdleden kunnen natuurlijk namens hun kind contact opnemen. Het spreekt vanzelf dat geheimhouding is gegarandeerd en dat de vertrouwenspersonen onafhankelijk van het bestuur optreden. Als daartoe aanleiding is kunnen de vertrouwenspersonen het bestuur adviseren om bepaalde maatregelen te nemen.

Het bestuur heeft de volgende vertrouwenspersonen aangesteld:

Henk Kattenberg | 06-36020746 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vera Schoorlemmer | 06-57062103 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo