17april

18-3-2020 | AV Isala'96 volgt de lijn vanuit de Rijksoverheid, het RIVM en de overkoepelende sportbond NOC*NSF als het gaat om het door laten gaan of het afgelasten van sportevenementen en het sluiten van sportaccommocaties in verband met het COVID-19 virus. Zojuist is bekend geworden dat alle (aanvullende) maatregelen van kracht zijn tot en met 6 april. De Renes Bevrijdingsloop is daarom tot nader bericht uitgesteld!

18-3-2020 | In een ingelaste bestuursvergadering van AV Isala’96 is besloten tot deze stap. Mogelijk wordt de Bevrijdingsloop 2020 verplaatst naar een nieuwe datum, maar dit hangt af van de maatregelen die eventueel na 6 april gelden. AV Isala'96 volgt hierin de lijn van de Rijksoverheid, het RIVM en de overkoepelende sportbond NOC*NSF. Zodra er nieuwe updates zijn delen wij dit uiteraard.

Namens de WOC AV Isala’96,
Dik Vos.

75 jaar: wonen, werken, leren, sporten en leven in vrijheid! Dit jaar herdenken we de bevrijding van Nederland precies 75 jaar geleden. Op 17 april 1945 werd de Hanzestad Kampen bevrijd en traditiegetrouw viert Kampen dat met de Kamper Bevrijdingsloop voor alle scholieren uit de gemeente Kampen en de Legandarische Kamper-Mijl voor alle Kampernaren e.o! Jij doet (met jouw klas) toch ook mee op vrijdag 17 april?!


logo renes en veltman

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo