PRUTLOOP

Weiland in weiland uit, de sloot in en de sloot weer uit en vervolgens de prut weer in! Dit is de Prutloop 2019! De (te) gekke vakantie afsluiting voor jong en oud! Samen met je vrienden, familie en collega's een avondje ouderwets 'modder gooien'. Wie wil dat nou niet?

Zoek je oude kleding alvast maar bij elkaar, want vanaf de Buitendijksweg lopen deelnemers van de prutloop 2019 dwars door het achterland van Kampen. Weilanden met koeien, sloten, blubber en graspollen zijn onderdeel van het parcours. Daar kun je niet omheen, maar daar moet je doorheen!

Informatie Prutloop 2019:

Startlocatie: Buitendijksweg 3 te Kampen. Klik hier voor de startlocatie.
Starttijd: 19:30uur (op de Buitendijksweg).
Afstand: +/- 3,5km.

Inschrijving:

Niet nodig. Wegens de toegenomen deelnemersaantallen zijn er extra maatregelen nodig om de veiligheid te kunnen garanderen, daardoor wordt er een kleine bijdrage gevraagd van € 1,00. De bijdrage kan op de baan of bij start in een 'melkbus' gegooid worden.

Finish: AV Isala'96, sportpark Hagenbroek, Hilbert van Dijkstraat 7 te Kampen.


Inlopen? Om 19:00 uur vertrekt er een inloop groep vanaf de atletiekbaan van AV Isala'96 richting de start van de loop op de Buitendijksweg. Leg je spullen (schone kleren) voor ná de finish alvast in de kleedkamer en loop met ons gezellig mee naar de start van de Prutloop. Let op: Het is zo'n 3km vanaf de atletiekbaan tot aan het startpunt van de Prutloop. Je kunt je natuurlijk ook met de auto laten afzetten bij de start op de Buitendijksweg.

Parcours Prutloop: Om 19:30uur wordt het startsein gegeven voor de Prutloop 2018 op de Buitendijksweg 3. Vanaf de start volgt u de herkenbare route paaltjes in het weiland. Het parcours loopt van de Buitendijksweg door het buitengebied van Kampen, richting de zwartedijk, onder de N50 door richting de atletiekbaan van Isala'96. Klik hier voor de parcourskaart.

Na afloop: Gratis douche en voldoende kleedruimte bij AV Isala'96. Ca. een half uur na de loop vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine.

Foto's en verslag: Volgen z.s.m. via de website www.avisala96.nl

Doe samen met familie, vrienden en collega's mee aan deze (te) gekke loop traditie voor jong en oud op donderdag 29 augustus 2019! 
Enneh .... : Lachen gegarandeerd !!

schilder
floorever logo
hagenpoort logo
wartsila lang
ned air
papegaaij en tegelaar logo
aweka logo
sportinn logo